top of page

Mijn verhaal

Hallo, ik ben Cees, een toegewijde coach met een passie voor het helpen van mensen om het beste uit zichzelf te halen en succevol te zijn in hun persoonlijke en professionele leven.

Met een achtergrond in Human Resourrces heb ik naast mijn academische scholing ook diverse opleidingen op het gebied van coaching gevolgd, waaronder de opleiding tot 'Secure Based Coach' en de opleiding tot Vitaliteitskundige. Hierdoor heb ik inzicht gekregen in de unieke uitdagingen waarmee professionals te maken hebben, vooral in de drukke wereld van projecten, ambities, en de zoektocht naar evenwicht.

Mijn missie is eenvoudig maar krachtig: ik wil mensen vooruit helpen. Of je nu een high potential bent die alles aanpakt en priorioteiten wil leren stellen, een professional die worstelt met de balans tussen werk en privé of een HR-manager die zijn team wil versterken, ik ben hier om jou te begeleiden.

Ik geloof in oprechte betrokkenheid, confrontatie met de realiteit en het stellen van de juiste vragen om snel tot de kern van jouw uitdagingen te komen. Samen zullen we werken aan duurzame oplossingen en concrete stappen om jouw doelen te bereiken.

Ontdek hoe we samen jouw pad naar persoonlijke en professionele groei kunnen vormgeven. Laten we samen de uitdagingen aanpakken en bouwen aan een toekomst waarin jij florerend en vol zelfvertrouwen vooruitgaat. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken!

Cees, coach van Coachpraktijk Haarlem
Samen zullen we werken aan duurzame oplossingen en concrete stappen om jouw doelen te bereiken.

"Herontdekken van Zingeving"

 

Na jarenlang in een veeleisende zakelijke omgeving te hebben gewerkt, begon ik de betekenis in mijn werk te verliezen. Cees hielp me om mijn diepere doelen en waarden te ontdekken. Met zijn begeleiding heb ik mijn carrière opnieuw vormgegeven en werk ik nu met passie en voldoening.

bottom of page